Bemutatkozik a Precursor Blog

Üdvözöljük és egyben örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy megújult weboldalunk keretében megindítjuk a Precursor blogunkat is.

Miért érdemes a Precursor blogot követni?

A Precursor blog legfőbb célja a tevékenységi területeinket (adatvédelem, információbiztonság, közadatkezelés) érintő témákban történő általános ismeretterjesztés és tudatosságnövelés. Arra törekszünk, hogy blogbejegyzéseinkben hasznos és érdekes információkat osszunk meg a fenti területekkel összefüggésben, amely alapján Ön értesülhet a témát érintő legújabb hírekről, trendekről, újdonságokról, az aktuális kihívásokról, lehetőségekről, sőt akár a veszélyekről is. Emellett a blog követése előnnyel járhat meglévő és potenciális ügyfeleink számára is, hiszen ezen a platformon nyújtunk tájékoztatást legújabb, Precursort és a szolgáltatásait érintő eseményekről, hírekről is.

A blog figyelemmel kísérői számára – a bejegyzés témájától függően – az egyszerre lehet szórakoztató és hasznos, valamint a műfaj jellegéből adódóan – az általános vállalkozásunkat leíró részekhez képest – kötetlenebb hangvételű, könnyedebb írásokon keresztül jobban megismerheti vállalkozásunkat is.